Hesabım
    Kaley Cuoco, Yeni Projesini Buldu

    Başarılı oyuncu, The Flight Attendant sonrası hız kesmiyor

    Kaley Cuoco, Peacock'ın Craig Rosenberg imzalı yeni komedi gerilim dizisi “Based on a True Story”de başrol oynayacak. Gerçek bir olaydan esinlenen “Based on a True Story”, bir emlakçı, bir tesisatçı ve hayatları beklenmedik bir şekilde çarpışan ve Amerika'nın gerçek suç, cinayet ve yavaş yavaş kapanan klozet takıntısını ortaya çıkaran eski bir tenis yıldızı hakkında olacak.

    Cuoco, Ava Bartlett adında evli bir kadını oynayacak. Diğer tüm detaylar gizli tutuluyor. Son olarak Cuoco, HBO Max'in “The Flight Attendant” adlı dizisinde rol aldı ve mayıs ayında sona eren ikinci sezon için baş komedi oyuncusu olarak Emmy adaylığı kazandı. Daha sonra Thomas Vincent'ın yönettiği gerilim filmi “Role Play”de oynayacak.

    “Based on a True Story”, nisan ayında doğrudan seri siparişi verildi. Bu proje, gerçek suç hikayelerine dayanan en son dizi oldu. “Dr. Death”, ağır yanlış uygulamadan suçlu bulunan beyin cerrahı Christopher Duntsch ve hikayesini anlatacak. Netflix'in “Tiger King” dizisi tarafından popüler hale getirilen Joe Exotic ve Carole Baskin hakkında “Joe v. Carole” dizisi de yolda.

    Bunların yanı sıra, Nick Antosca'nın Jan Broberg'in kaçırılmasını konu alan “A Friend of the Family” dizisi de Peaock'ta yayınlanacak. Rosenberg, yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor. Aggregate Films adına Jason Bateman ve Michael Costigan da baş yapımcı olarak yer alacak. Aggregate'den Roxie Rodriguez de ortak yapımcı olacak. UCP stüdyo olarak hizmet verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top