Hesabım
    Tatiana Maslany, AMC Dizisinde Başrol!

    Emmy adayı Maslany'nin yeni projesi belli oldu

    Tatiana Maslany, Vladimir ve Vera Nabokov'un birbirine bağımlı evliliğinden ilham alan AMC'nin yeni dizisi “Invitation to a Bonfire”ın kadrosuna katıldı. Yıldız isim, 2023'te gösterime girecek olan projenin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek. Maslany'nin oyuncu seçimi, AMC'nin 2022 Televizyon Eleştirmenleri Derneği yaz basın turundaki sunumu sırasında duyuruldu.

    Oyuncu, adı daha önce duyurulan oyuncular Freya MavorPilou Asbæk ve Ngozi Anyanwu'ya katıldı. Adrienne Celt'in romanından uyarlanan ve 1930'larda bir kız yatılı okulunda geçen “Invitation to a Bonfire”, okulun çocukları ile ölümcül bir aşk üçgenine çekilen genç bir Rus göçmen ve bahçe bekçisi Zoya'yı (Mavor) takip edecek. Okulun en yeni öğretim üyesi ve esrarengiz bir romancı olan Leo (Asbæk) ve Leo'nun karısı, editörü ve her şeyi olan büyüleyici Vera (Maslany) da hikayede önemli yer kaplıyor.

    İlk sezon altı bölümden oluşacak. Tatiana Maslany, en çok bilim-kurgu dizisi “Orphan Black”te canlandırdığı çeşitli rollerde oynamasıyla tanınıyor. Diğer öne çıkan projeleri arasında HBO'nun “Perry Mason” ve Joey Klein'ın “The Other Half” filmi yer alıyor. Sırada Disney+'ın "She-Hulk: Attorney at Law" adlı yapımının başrolü var.

    AMC Networks'ün eğlence ve AMC Studios'un başkanı Dan McDermott, "Tatiana, 'Orphan Black'teki ikonik ve kariyer belirleyici performansından bu yana AMC Networks ailesine geri getirmek istediğimiz eşsiz bir yetenek. “Invitation to a Bonfire’ın yetenekli kadrosuna katılmasından ve baş yapımcı olarak hem ekranda hem de kamera arkasında yer almasından dolayı heyecanlıyız." dedi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top