Hesabım
    Netflix'in Genç Yetişkin Draması ‘Fakes’ten Fragman

    Netflix, yeni diziden ilk fragmanı paylaştı

    Netflix, yeni dizisi Fakes'in fragmanını yayınladı. Dizide, 'Riverdale'den tanıdığımız Emilija Baranac, 'DC'nin Legends of Tomorrow' yapımının başrolü Jennifer Tong ve 'The 100' oyuncusu Richard Harmon yer alıyor. Genç olmak zor. Lise, baskıcı aileler ve tabii ki ergenlik var. Uyum hissi kesinlikle ezici ve her şeyi tüketen bir duygu. Bu duygu, şüpheli kararlardan daha fazlasını vermeye yönlendirebilir. Netflix'in yeni dizisi Fakes'te de durum böyle.

    Yayınlanan ilk fragmanda, iki gencin liselerinde en iyiler olmak için ne kadar ileri gitmeye istekli olduklarını, ancak büyük ve muhtemelen ciddi bir hata yaptıklarını fark ettiklerini görüyoruz. Fragmanda, okul yılını yeni bitiren iki çocukluk arkadaşı olan Zoe Christensen (Emilija Baranac) ve Rebecca Li (Jennifer Tong) ile tanışıyoruz. Dördüncü duvarı yıkan ikili, zirveye çıkışlarını ve dibe doğru kaçınılmaz çöküşlerini izleyicilerle paylaşıyor. Bir sonraki hafta sonu partisi için biraz içki almanın bir yolu olarak başlayan bir yan koşuşturmada, ikisi kendileri ve birkaç akranı için sahte kimlikleri taramaya başlar. İşlerini daha büyük ölçekte başlatmaları halinde lüks hayat yaşayabilecekleri ortaya çıktığında, ikisi yol boyunca karşılaşacakları tehlikeli kişilikleri fark etmeden yeni girişimlere dalarlar. Onların kapılarını yıkmak üzere olanın sadece federaller olmadığını anladıklarında işler gerçekten kızışmaya başlar.

    David Turko (Warrior Nun) tarafından yaratılan dizide ayrıca, Richard Harmon (The 100), Mya Lowe (Undercover Cheerleader), Devon Slack (The Handmaid's Tale), Cameron Andres (Dead Shack), Oliver Rice (Chesapeake Shores), Debbie Podowski (Love Hard) ve Toby Hargrave (The Twilight Zone 2019) yer alıyor. Turko, dizide Tabia Lau ile birlikte showrunner olarak da hizmet veriyor. Reality Distortion Field'dan Simon Barry ve Stephen Hegyes prodüksiyona hem yapımcı hem de yönetici yapımcı olarak katılıyor.

    Barry ve Hegyes'e Jax Media'dan Lilly Burns ve Tony Hernandez katıldı. Fragman bize bir şey söylüyorsa o da Inventing Anna gibi soygun merkezli projelerin, WeCrashed gibi sefil başlangıç ​​hikayelerinin ve The Summer I Turned Pretty gibi genç yetişkin yapımlarının hayranlarının, yeni dizinin merkezindeki genç dostluk ve suç karışımının tadını çıkaracağı. On bölümlük dizi 2 Eylül'de Netflix'te prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top