Hesabım
    Apple, Komedi Drama Physical İçin Kararını Verdi

    Dizi, yayın hayatına devam edecek mi?

    Apple, "Physical" dizisinin üçüncü sezonunu sipariş etti. Serinin ikinci sezonu, ilk fitness videosunu yayınladıktan sonra fitness imparatorluğunu kurma yolunda yeni bir dizi engeli ortaya çıkaran Sheila Rubin'i (Rose Byrne) takip ediyor. Sheila, kocasına (Rory Scovel) ve onun temsil ettiği değerlere olan sadakati ile başka birine duyduğu tehlikeli bir çekicilik arasında kalır. Yeni rekabetler statüsünü tehdit ederken, Rubin bazı rakiplerini geride bırakmak zorundadır.

    Oyuncular arasında, Dierdre Friel, Della Saba, Lou Taylor Pucci, Paul SparksAshley Liao ve Geoffrey Arend de yer alıyor. Yaratıcı ve showrunner Annie Weisman, “Sheila'nın hikayesini Rose Byrne ve diğer inanılmaz oyuncu kadrosu, yazarlar ve ekibimizle yaratıcı işbirliği içinde anlatmaya devam etme fırsatından dolayı heyecan duyuyorum. Rose'un nefes kesen, eğlenceli ve cesur performansı, tüm synth-pop, güneşte pişmiş, spandex kaplı ihtişamıyla 80'lerin Güney Kaliforniya'sında kişisel güçlendirme ve dönüşüm yolculuğunun adeta kuzey yıldızı.” dedi.

    Weisman, yaratıcı ve showrunner rolüne ek olarak, projede yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor. “Physical”, Tomorrow Studios (bir ITV Studios ortaklığı) tarafından çekiliyor. Bu dizinin yönetmeni Stephanie Laing, aynı zamanda Tomorrow Studios, Craig Gillespie ve Byrne için Marty Adelstein ve Becky Clements ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Alissa Bachner yardımcı yapımcı olarak görev yapıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top