Hesabım
    'Squid Game' Yaratıcısı Hwang Dong-Hyuk'tan Yeni Açıklamalar

    Hyuk, spin-off projesi ve serinin devamı hakkında konuştu

    Küresel fenomen Squid Game'in arkasındaki yaratıcı olan Hwang Dong-hyuk, dizi ve diğer konular hakkında yeni bir açıklama yaptı. Netflix, 2021 Emmy Ödülleri'nden iki gün önce Kore gerilim filmini 17 Eylül'de yayınladı. Dizi, dünya çapında bir sansasyon haline geldikten sonra, Hwang, oyuncu kadrosu ve ekip, bir dizi adaylık alarak, Screen Actors Guild ve Altın Küre gibi prestijli ödüller kazandı. Devam kararı da kaçınılmaz oldu. 

    Hyuk, Hollywood Reporter'a verdiği röportajda Emmy adaylıklarını öğrenme anını anlattı ve "Saat 12:30 civarıydı ve ikinci sezon senaryosunu yazdığım yarımadanın güneyindeki Jeju Adası'ndan canlı izliyordum. Bazı adayları duymayı dört gözle beklememe rağmen, ben de çok gergindim çünkü aday gösterilmeyebilirdik ve çok mutlu olduk. Elbette 14 adaylığın hepsinden gurur duyuyorum ama birini seçmem gerekse kesinlikle yardımcı oyuncu olarak [Park] Hae-soo derdim. Çok uzun süredir bizimle kampanya yürütüyor, ancak ilk kez solo adaylığı var. Böyle prestijli bir ödül organizasyonunun onun harika çalışmalarını tanıması beni çok mutlu etti." dedi.

    Netflix'in gerçek bir Squid Game realite şovu yapması konusuna da değinen Hyuk, "Programın yaratıcıları şova sadık kalmaya çalışıyorlar, bu yüzden diziye gerçekten benzediğinden emin olmak için set tasarımının veya kıyafetin diyagramlarını istiyorlar." dedi ve bir uzun metrajlı film için çalışmalara başladığının da müjdesini verdi.

    İkinci sezonda hangi temayı veya mesajı iletmeyi planlıyorsunuz ve bu herhangi bir şekilde ilk sezonun alımına veya dünyanın durumundaki daha yeni gelişmelere bir yanıt olacak mı? sorusuna ise Hyuk şöyle cevap verdi; "İnsanlardan diziyle ilgili pek çok tepki gördüm ama bu tepkilere yanıt olarak ikinci sezonu yapmak istemiyorum. Birinci sezona koyduğum felsefeler doğal olarak ikinci sezona kadar uzanıyor. İzleyicilerin beklentilerini karşılamaya çalışmak yerine, Gi-hun'un uçağa binmekten vazgeçtiği son anı düşündüm ve bundan sonra ne yapacağını düşündüm. Doğal olarak sezonun sonuna kadar sürecek bir olay akışı olacak. Henüz herhangi bir ayrıntı paylaşamam ama biliyorsun ki Seong Gi-hun birinci sezonun sonunda tamamen yeni bir insan oldu, bu yüzden ikinci sezon yeni Gi-hun'un ne yapacağı ve nasıl olacağı hakkında olacak."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top