Hesabım
    Barbie Ferreira, Euphoria'dan Ayrılabilir!

    Ödüllü dizi, kadrosundaki bir yıldıza veda mı ediyor?

    Euphoria, HBO'da hit bir şov olabilir, ancak, artık bir karakter olarak sevilen Kat Hernandez'e sahip olmayacak. Yıldız Barbie FerreiraSam Levinson tarafından yaratılan ve Zendaya'nın başrolde olduğu diziden ayrılacağını sosyal medyadan paylaştı. Dizide geçirdiği süre boyunca Kat'i ve onun hikayesini benimseyen hayranlar için üzücü bir gün.

    Bir Instagram hikayesinde Ferreira, tüm dünyaya, hit HBO dizisinin üçüncü sezonuna Kat olarak geri dönmeyeceğini bildirdi ve "Dört yıl boyunca en özel ve esrarengiz karakter Kat'i somutlaştırdıktan sonra, gözlerim dolu dolu bir veda etmek zorundayım. Umarım çoğunuz benim gibi onda kendinizi görebilir ve onu görmenin size neşe verdiğini umarız. Ona tüm özenimi ve sevgimi verdim ve umarım bunu hissedebilirsiniz. Sizi seviyorum." dedi.

    Kat'in ikinci sezondaki hikaye eksikliği ve Ferreira'nın yükselen yıldızı göz önüne alındığında, ayrılık şaşırtıcı değil. Kat'in ikinci sezondaki hikayesi arka plana itildi ve bu durum birçok hayranın dizi boyunca karaktere ne olduğunu sormasıyla sonuçlandı. Kat'ın bir repliği bile yokmuş gibi göründüğü bazı bölümler vardı ve bu, önceki sezondan ve Kat'in sahip olduğu süreden çok farklıydı. Üçüncü sezonda Kat'in olmaması ne yazık ki şaşırtıcı değil, ancak, onun dizide olmasını seven hayranlar için üzücü.

    Ferreira, Haley Lu Richardson'la oynadığı HBO Max filmi Unpregnant ve Jordan Peele'nin Nope adlı filmindeki Nessie rolüyle parlamaya devam ediyor. Euphoria'da daha fazla Kat'a sahip olamayacak olmamız ve seri boyunca Kat'in geri kalanını göremeyecek olmamız yine de üzücü. Ferreira'nın gelecekte ne yapmayı seçeceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top