Hesabım
    "Butch Cassidy and the Sundance Kid" Dizisinin Başrolleri Belli Oldu

    Russo Kardeşlerin yapımcılığını üstlendiği dizide Butch’u Rege-Jean Page, Sundance Kid’i Glen Powell canlandıracak.

    Başrollerini Paul Newman ve Robert Redford’un paylaştığı 1969 tarihli unutulmaz film "Butch Cassidy and the Sundance Kid" (Sonsuz Ölüm) Amazon Prime Video çatısı altında dizi oluyor. Resmi adı henüz belli olmayan dizide başrollerde izleyeceğimiz isimler açıklandı.

    2022'nin gişe rekorları kıran filmi "Top Gun: Maverick"te Hangman karakterine hayat veren Glen Powell Sundance Kid'i, Netflix'in hit dizisi "Bridgerton"ın ilk sezonunda canlandırdığı Dük Simon Basset karakteriyle çıkış yapan Rege-Jean Page ise Butch Cassidy'i canlandıracak. İkili aynı zamanda projenin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek.

    "For All Mankind" ve "The Man in the High Castle" gibi bu dizinin de tanıdık unsurlar içeren bir "alternatif Amerikan tarihi" hikayesi olması bekleniyor ve birden fazla yan dizi potansiyeli olan büyük bir seri haline dönmesi muhtemel görünüyor.

    Dizinin yapımcılığını, "The Gray Man", "Avengers: Infinity War", "Captain America: Civil War" gibi filmlere imza atan Anthony Russo ve Joe Russo'nun yapım şirketi AGBO üstlenecek. Senaryo ise Marvel'ın "Eternals" filmini kaleme alan Kaz Firpo ve Ryan Firpo tarafından yazılacak. 

    Butch and Sundance team :) pic.twitter.com/OZ20Ce7YSN

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top