Hesabım
    "The Midnight Club" Ürpertici Hayalet Hikayeleri İçin Toplanıyor!

    Mike Flanagan yeni bir hayalet hikayesiyle geri döndü.

    "The Haunting of Hill House", "The Haunting of Bly Manor" ve "Midnight Mass" dizilerinin yaratıcısı Mike Flanagan'ın son projesi olan Netflix dizisi "The Midnight Club"dan ilk fragman yayınlandı.

    Genç korku ikonu Christopher Pike'ın eserlerine dayanan dizi, tedavi imkanı olmayan hastalıklara sahip gençlerin kalan günlerini geçirmek için kaldığı Brightcliffe Bakımevi'nde geçiyor. Fragmanda, Stanford Üniversitesi'ne gitme hayalleri kuran Ilonka'nın (Iman Benson), tiroid kanseri olduğunu öğrendikten sonra kendisini Brightcliffe'ta bulduğunu görüyoruz. Ancak Ilonnka'nın da çok geçmeden keşfedeceği gibi, bakımevinin bazı sırları var...

    Brightcliffe sakini gençlerden sekizi, her gece, gece yarısına doğru gizlice kütüphaneye girerek birbirlerine hayalet hikayeleri anlatırlar, ya da kendi ifadeleriyle "hayalet yaratırlar" ve böylece ölümün ötesinde yaşam belirtileri ararlar. Kendilerini "The Midnight Club" (Geceyarısı Kulübü) diyen gençlere katılan Ilonka'nın "Bu yer hakkında çok fazla hikaye var, öleceklerini sanan ama ölmeyen insanlarla ilgili hikayeler var" sözleri diziyle ilgili merakı daha da arttırıyor.

    Flanagan ve yapımcı ortağı Trevor Macy, uzun zamandır hayalet kavramıyla oynuyorlar. Bunlar, bazen şimdiki zamanda olanlara musallat olmak için geri gelen anılardır, bazense gizlenen hayaletlerdir. The Midnight Club'ın hayaletleri ise gerçek birer tehdit!

    The Midnight Club, 7 Ekim'de Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top