Hesabım
    "Emily in Paris" Yıldızı Lily Collins'in Yeni Projesi Belli Oldu

    Collins, Hulu'nun Bitcoin dolandırıcılığı hakkındaki gerçek suç dizisinde başrolü üstlenecek.

    Gerçek dolandırıcılık ve suç hikayelerine dayanan diziler, Netflix'in "Inventing Anna" ve Hulu'nun "The Dropout" dizileri gibi izleyicileri büyüleyen şovlarla son zamanlarda yükselişe geçti. Şimdi bu yapımlara "Emily in Paris" yıldızı Lily Collins'in başrolünü üstleneceği "Razzlekhan: The Infamous Crocodile of Wall Street" dizisi de ekleniyor. 

    Hulu ve Searchlight Television'ın dizisi, The Many Lives of Crypto’s Most Notorious Couple (Kripto'nun En Ünlü Çiftinin Birçok Yaşamı) adlı NY Magazine makalesinden uyarlandı. Bu makalede, 4.5 milyar dolarlık çalıntı Bitcoin aklamakla suçlanan ve Şubat ayında tutuklanan genç çift Ilya "Dutch" Lichtenstein ve Heather "Razzlekhan" Morgan'ın hikayesi anlatılıyor. 

    Olayların, çiftin yanı sıra bilgisayar korsanları, bankacılar, emniyet üyleri ve arkadaşlarının gözünden anlatılacağı dizide Lily Collins, Youtube'daki rap videolarında Razzlekhan adını kullanan Heather Morgan'a hayat verecek. Yönetmen koltuğunda "Windfall", "The Discovery" gibi Netflix yapımı filmlere imza atan Charlie McDowell'ın oturacağı dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler henüz açıklanmadı.

    "Windfall"da birlikte çalışan ve bir yıldır evli olan Lily Collins ve Charlie McDowell, şu sıralarda "Gilded Rage" adlı suç dramının çekimlerini gerçekleştiriyorlar. "Razzlekhan" ikilinin bir araya geldiği üçüncü proje olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top