Hesabım
    Sarah Michelle Gellar "Wolf Pack"ten İlk Görseli Paylaştı

    Kristin Ramsey ile tanışın!

    Buffy The Vampire Slayer yıldızı Sarah Michelle Gellar, yeni dizisi Wolf Pack'teki karakterinin ilk görselini Instagram üzerinden paylaştı. "Kristin Ramsey ile tanışın" başlığı ile paylaşılan görselde karanlık bir ormanda tek başına duran genç kadını görüyoruz. Ceketinde "arson investigator" yani kundaklama soruşturmacısı yazıyor. 

    MTV'nin popüler dizisi Teen Wolf'u yaratan Jeff Davis'in yazıp, yürütücü yapımcılığını üstlendiği Wolf Pack'te Gellar'ın karakteri; California'da bir yangın başlatarak, ölümcül bir doğaüstü yaratığı uyandıran bir kundakçının izini sürmek için maceraya atılan bir araştırmacı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Sarah Michelle (@sarahmgellar)'in paylaştığı bir gönderi

    Edo van Belkom'un kitap serisine dayanan dizi, Los Angeles'ta meydana gelen paranormal olayın ardından hayatları değişen Everett (Armani Jackson) adlı bir çocuk ve Blake (Bella Shepard) adlı bir kızın hayatlarını da takip edecek.

    Dizinin kadrosunda ayrıca Chloe Rose Robertson ve Tyler Lawrence Gray de yer alırken, Wolf Pack'in Teen Wolf ile resmi bir bağlantısı olmadığını, yaratıcı Jeff Davis #itsnotaspinoff etiketiyle belirtti. Wolf Pack'in aynı zamanda yapımcılarından da olan Sarah Michelle Gellar, dizinin yayın tarihini de Ocak 2023 olarak paylaştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top