Hesabım
    GAİN'in Cezailer'i Basınla Buluştu

    29 Eylül'de yayınlanacak olan Cezailer'in ilk iki bölümünü, basın gösteriminde izledik.

    29 Eylül’de GAİN’de yayına girecek “Cezailer”in basın gösterimi yapıldı. Oyuncu kadrosunun çoğunun katıldığı gösterimde, dizinin ilk bölümünün gösterimi yapıldı. İzleyiciyi bir psikiyatri kliniğinde cezai ehliyeti olmayanları ağırlayan cezailer koğuşuna konuk edecek olan dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Ushan Çakır, Onur Ünsal, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Şerif Erol, Görkem Kasal ve Cem Zeynel Kılıç gibi isimler var.

    GAİN’in hem hikâyesiyle hem de ortaya attığı sorularla izleyiciyi şaşırtacak yepyeni dizisi “Cezailer”, "normal kim ki?" sorusunu soruyor. Bir psikiyatrın, 1969 yılında ABD’deki psikiyatri hastanelerinde gerçekleştirilen ve bilim tarihinin en ilginç deneylerinden biri olarak nitelenen Rosenhan Deneyi’ni Türkiye’de tekrarlamayı kafaya koymasıyla başlayan olayları konu alan “Cezailer”de kleptomani, şizofreni, Alzheimer ve manik depresyon hastaları ile dolu bir klinikte yaşananlar anlatılıyor.

    Senaryosunu Ayberk Çınar ve Murat Can Oğuz’un yazdığı, yönetmenliğini Murat Can Oğuz’un üstlendiği Most Yapım imzalı “Cezailer” 29 Eylül’de GAİN’de yayında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top