Hesabım
    "Andor" Yıldızı Diego Luna, Hayranların "Rogue One" Teorilerini Çürüttü

    Star Wars evreninin Cassian Andor'u Diego Luna, "Rogue One: A Star Wars Story"nin sonu hakkında konuştu.

    2016 yılında izleyiciyle buluşan "Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi" filmi, tüm ana kadroyu öldürerek sona erdiğinde, franchise filmlerinin alışılmış sistemi için bir şok yarattı. Film böylece karakterlerin bir devam filminde yeniden görünme olasılığını ortadan kaldırmış olsa da, Lucasfilm'in zamanı geriye alıp aynı karakterlerle bir prequel hikayesi anlatabileceği her zaman gündemdeydi. 

    Star Wars evreninin sevilen karakteri Cassian Andor'un, Disney+ dizisi "Andor" ile geri döneceğinin haberi tüm hayranları sevindirdi ve merakla beklenen "Andor" geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başladı. İlk bölümleriyle oldukça olumlu tepkiler alan dizinin ikinci sezon çalışmaları da çoktan başladı. 

    Bu arada, Cassian Andor'un "Rogue One"ın sonunda aslında ölmediği, bir şekilde hayatta kalmayı başardığı ve devam filmlerinde/dizilerinde yeniden karşımıza çıkacağı teorileri hız kesmeden devam ediyor. Ancak Diego Luna, Cassian'ın yolculuğunun sonunun filmde net bir şekilde gösterldiğini söyleyerek bu hayran teorilerini tamamen çürüttü.

    Luna, Vanity Fair'e verdiği röportajda filmin sonuna değinerek "Bu rolü oynamaktan bu kadar mutlu olmamın temel nedeni bu. Bu evrenin bir parçası olma fikri konusunda çok heyecanlıydım çünkü böyle bir sonun olması çok cüretkar, çok ilginç ve eşsizdi, anlıyor musunuz? Tek bir filmdi ve sonunun ne olacağını biliyordum." dedi.

    Kendisini bu film hakkında en çok heyecanlandıran şeyin "Star Wars'un fedakarlığın ne anlama geldiğini göstermesi ve bunun için sonuna kadar gitmesi" olduğunu söyleyen Luna, "Bunun çok akıllıca bir hareket olduğunu düşündüm... 'Star Wars'ta ne kadar kalacaksın? Kaç film yapacaksın?' gibi sorulara cevap vermek zorunda kaldığımı hatırlıyorum ve bunlara cevap veremedim. Ama bunun son olduğunu biliyordum. Ve aslında, orada sadece bir film için bulunmam çok mantıklıydı." ifadelerinde bulundu. 

    Luna, "Rogue One"daki rolüyle ilgili tüm bunları söyledikten sonra "Andor" için Star Wars evrenine nasıl döndüğü sorusunu ise gülerek yanıtladı ve "Rogue One"ı tek bir olay hakkındaki bir film olarak gördüğünü belirtti. Bu karakterlerin nereden geldiğini, ne yaptıklarını filmde görmediğimiz, ve "bir insanın bir bedel karşılığında her şeyi hazır hissetmesi için ne gerekir?" sorusunun kendisini harekete geçirdiğini söyledi. 

    "Andor"u Disney+'ta izlemek için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top