Hesabım
    "Warrior Nun" 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

    Sevilen fantastik dizi "Warrior Nun" 2. sezonuyla 10 Kasım'da Netflix'te...

    Netflix, "Warrior Nun" 2. sezondan resmi fragmanı yayınlandı. Fantastik aksiyon serisinin ikinci sezonu 10 Kasım'da izleyiciyle buluşacak. "Warrior Nun", gözlerini morgda açan yetim bir gencin Hale Taşıyıcısı olarak şeytan avcısı rahibelerin gizli tarikatına seçildiğini ve süper güçlere sahip olduğunu öğrenmesiyle birlikte yaşananları anlatıyor. 

    19 yaşındaki Ava, artık dünyadaki şeytanlarla savaşmakla görevlendirilmiş eski bir tarikatin parçası olduğunu ve hem cenneti hem de cehennemi temsil eden güçlerin onu bulup kontrol etmek istediği keşfeder. İlk sezonun sonunda Ava nihayet yeni kız kardeşlerinin varlığını kabul etti. Ancak bu arada, güçlerini halkın beğenisi kazanmak için bir melek kılığına girmek için kullanan Adriel ortalığı kasıp kavurmak için meydana çıktı.

    Ekibin Adriel ile ilk karşılaşmasının ardından başlayacak yeni sezonda Ava ve diğerlerinin onu yenmek için verdikleri mücadeleyi göreceğiz. Bu sırada Ava, Hale Taşıyıcısı olarak sahip olduğu yeteneklerde ustalaşmak için eğitimlerine devam edecek.

    Ben Dunn'ın manga tarzındaki grafik roman serisinden uyarlanan ve yürütücü yapımcılığı ile yazarlığını Simon Barry'nin üstlendiği "Warrior Nun"da Alba Baptista, Toya Turner, Lorena Andrea, Kristina Tonteri-Young, Tristan UlloaSylvia De Fanti ve Joaquim de Almeida rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top