Hesabım
    Sevilen Dizilerin Müzikleri Sahnede

    Toygar Işıklı yeni çıkan albümü Sonunda'nın lansman konserini geçtiğimiz günlerde Jolly Joker Balans'ta yaptı...

    İzlenme rekorları kıran yerli dizilerin müziklerinde imzası olan Toygar Işıklı’nın, pop-rock sound’u taşıyan albümü “Sonunda” geçtiğimiz günlerde piyasa çıktı. Albüm tanıtımı için ilk kez Jolly Joker Balans’ta sahne alan Işıklı, yerli dizi takipçilerinin gönlünde yer etmiş parçalarının yanı sıra, yerli ve yabancı cover’lar ve kendi bestelerinden oluşan bir müzik ziyafeti sundu.

    Toygar Işıklı Kimdir?

    Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü Şan ana dalında tamamlayan besteci, yüksek eğitimine Müzik İleri Araştırmalar Merkezi Kompozisyon (Bestecilik) programında devam etti. Müzisyen Işıklı şuan sektördeki yoğun çalışmaları ile İ. T. Ü. Müzikoloji ve Müzik Teorisi Doktora programını bir arada sürdürmekte.

    Klasik Batı Müziği, 20. yüzyıl müziği, Caz, Klasik Türk Müziği üzerine Hasan Uçarsu, Kamran İnce, Pieter Snapper, David Osbon, Şehvar Beşiroğlu, Nail Yavuzoğlu gibi önemli besteci ve eğitmenlerle çalışmalar yürüten Toygar Işıklı’nın yıllardır müziklerine imza attığı televizyon dizileri ve programlar ise şu şekilde:

    Gece Yürüyüşü, Çeşm-i Bülbül, 21 (Kültür Sanat programı), Rengahenk (Kültür Sanat programı) Yaprak Dökümü, Kırık Kanatlar, Kadınlar ve Erkekler (show programı), Tutsak, Eksik Etek, Dudaktan Kalbe, Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Ezel, Samanyolu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Deli Saraylı Müzisyen Toygar Işıklı ayrıca Türev filminin müziklerine de imza atmıştı…

    Aşağıda Yaprak Dökümü dizisinden Ferhunde karakterinin sahnesi için Toygar Işıklı'nın bestelediği Göçebe parçasını dinleyebilirsiniz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top