Hesabım
    Kan Hiç Bu Kadar Çekici Olmamıştı!

    True Blood baştan çıkartmak için geri dönüyor…

    True Blood 4. sezon prömiyeri dün akşam HBO kanalında yayınlandı. Aynı zamanda California’da düzenlenen ve film ekibinin tam kadro katıldığı çok özel gecede, oyuncular yeni sezonun sürprizleri hakkında ipuçları verdiler. Her biri birbirinden ayrı güzel ve çekici görünen True Blood ekibi hayranlarına selam yollamayı da ihmal etmedi. Pacific’s Cinerama Salonun’da düzenlenen prömiyer partisi gecede dekorlara Fantagsia Barı’nın damga vurduğu da gözlerden kaçmıyor.

    www.beyazperde.com/haberler/diziler/haberler-50026/

    4. Sezon prömiyerinden çok özel görüntüler

    Yeni Sezon

    ---Yazımızın bundan sonrası sürprizbozanlar içerebilir---

    Dördüncü sezonda True Blood hayranlarını neler bekliyor?

    Öncelikle 4. sezonun üçte kaldığımız noktanın 1 sene sonrasında başladığını hatırlatalım. Periler dünyasında büyük annesi ve büyük babası ile tanışan Sookie kendi dünyasına döndüğünde geride bıraktığı pek çok şeyin değiştiğini görecek. 3. sezonda insanlar ile arası açılan vampirler, yeni Kral Bill Compton ve halen güçlü ve çekici bir vampir olan Eric Northman'ın girişimleriyle insanlarla yeniden güven inşa etmeye çalışacak. Ayrıca bu sezon artık Sookie’nin hangi vampiri seçeceğinin de cevabını da alacağımızı umuyoruz. Cinsel çekiciliği Eric Northman karşı konulmaz gibi görünen Eric mi, yoksa ateşlerin içinden geçerek artık vampir iktidarının başına oturan Bill mi?

    Tabii takıntılı vampirlerden yakasını güçlükle kurtaran Tara, yeni mesleği polisliğe kendi yöntemleriyle ısınan Jason, atalarının cadılardan geldiğini öğrenen La Fayette, kardeşi Tommy ile it dalaşına giren Sam ve Hoyt ile yeniden beraber olan Jessica'nın da yeni sezonda başlarına gelecek kanlı maceraları merakla bekliyoruz!

    Buarada True Blood'ın Türkiye resmi yayıncısı olan Fox Life kanalında 1.sezonun başından itibaren hafta içi her akşam saat 23.00'te yayınlandığını hatırlatalım...

    4. Sezon Teaser

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top