Hesabım
    Devrik Kral Geri mi Dönecek?

    True Blood’ın 3. sezonunda nihayet kurtulduğumuzu düşündüğümüz küstah Mississippi kralı Russell Eddington’ın 5. sezonda geri dönme ihtimali var*…

    *Haber sürprizbozanlar içerebilir.

    Sıvı çimentoya gömüldü diye ondan bu kadar kolay kurtulacağınızı mı sandınız? 3000 yaşındaki inatçı, hırslı ve entrika dolu bir vampirden bahsediyoruz! Bu sezon tahtını Bill Campton’a kaptırmış olsa da, soylu vampir kral Russell Edgington’ı fazla özlemeyeceğimizin sinyallerini aldık.

    True Blood dışında The Good Wife, CSI: Miami, Brothers & Sisters gibi pek çok popüler Amerikan dizisinde rol alan ve sinemada en son Kartal (The Eagle) filminde Lutorius rolünde izlediğimiz Denis O'Hare, Film School Rejects sitesine verdiği röportajda senaristlerin karakterini geri döndürmeye kesin gözüyle baktıklarını ama ilk etapta 4. sezonun sonuyla, 5. sezonun başlangıcı arasında tereddüt ettiklerini ifade ediyor. O'Hare’nin belirtiği üzere 5. sezonun başı şuan son karar.

    Bu haberin yanı sıra oyuncu canlandırdığı karakterin geçmişine dair oldukça çok çalışma yaptığını, onu önce tarih içerisinde belli bir yere koyduğunu sonra Russell’ın çocuksu, hırslı, tutkulu kişiliğini buna göre oturttuğunu ifade ediyor. Bir Kelt Pagan’ı olarak tasarlanan Russell Edgington’ın 3000 yıl önceki köklerinde güneşe tapmak yatıyor ve O’Hare yeniden bir nebze güneş yüzü görmenin Russell için özlem-dini ayin karışımı bir tutkunu olduğunu belirtiyor.

    İçindeki binlerce yıllık özlemle kendisine oyun oynandığı ihtimalini göz ardı edecek kadar korunmasız güneşe çıkan Russell, bakalım 5. sezon başında nasıl bir intikam hırsı ile Bon Temps’i birbirine katacak…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top