Hesabım
    Burn Notice’in Charisma’sı Artacak!

    Charisma Carpenter, casusluk serisi Burn Notice’ın 5. sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacak…

    Onu önce vampir avcısı Buffy ve sonra ekranların en sempatik vampiri olan Angel sayesinde 'Cordelia Chase' karakteriyle tanıdık. Sinemada en son Sylvester Stallone’nun Cehennem Melekleri (The Expendables) filminde karşımıza çıkan Charisma Carpenter, müdavimlerinin merakla beklediği Burn Notice dizisinin 5. sezon 11. bölümünde konuk oyuncu olarak arzı endam edecek.

    Tvline.com sitesinin verdiği özele habere göre güzel oyuncu, biyolojik silahlar üzerine çalışan ve Ruslarla ortak olan bir mühendisin düzenbaz, entirikacı ve zor beğenen eşi Nicki’yi canlandıracak. Mutsuz bir evlilik sürdüren Nicki’nin, Fiona ve Micheal’in işlerine nasıl dahil olacağını göreceğiz.

    Charisma Carpenter daha önce verdiği röportajlarda White Collar ve Burn Noticee dizilerini severek takip ettiğini, özellikle Sons of Anarchy ve Shameless’ı da bir bölüm dahi kaçırmadan seyrettiğini ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra Burn Notice’e davet edildiğini göz önüne alırsak, ülkemizde de yayınlanan dizilerin ileriki bölümlerinde Carpenter’ı yeniden konuk oyuncu olarak görmemiz olası. Veronica Mars seyircilerinin de Kendall Casablancas rolüyle tanıdığı Carpenter en son olarak, Türkiye’de henüz yayınlanmamış Greek dizisinde de Tegan Walker karakterini canlandırıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top