Hesabım
    Dallas Efsanesi Yeniden!

    80’li yılların kült dizisinin yeniden çevrimi için takvim hazır…

    TNT kanalı tarafından yeniden çevrileceği geçtiğimiz sezon açıklanan, 1980’li yılların efsane dizisi Dallas’ın 2011 versiyonu ile ilgili yeni açıklamalar da gelmeye başladı. Önceki ay pilot bölümünün çekimi, ilk dizinin kadrosundan Larry Hagman (J. R. Ewing), Patrick Duffy (Bobby Ewing) ve Linda Gray’in (Sue Ellen) de katılımıyla tamamlandı. Anlaşılan o ki, pilot bölümde entrika dolu Ewing ailesinin geçmişini seyretme şansı bulacağız.

    TNT’den aktarılan habere göre kadronun son halinde Desperate Housewives’tan aşina olduğumuz Josh Henderson,Jesse Metcalfe ve Brenda Strong’un yanı sıra, Jordana Brewster (Chuck) ve Julie Gonzalo (Veronica Mars) da yer alıyor. Ayrıca eski Dallas’tan Charlene Tilton (Lucy Ewing) veSteve Kanaly (Ray Krebbs) de pilot bölümde konuk oyuncu olarak oynuyorlar. Kanalın diziyi 10 bölüm olarak siparişini verdiğini ve yeni kadrosuyla Dallas’ın bu son versiyonunu ancak 2012 yazında seyredebileceğimizi de hatırlatalım.

    1978-1991 yılları arasında esen Dallas fırtınası, dünyada olduğu kadar ülkemizde de televizyon tarihinin en çok seyredilen yapımlarından biri olmuştu. Çekimlerine ilerleyen aylarda başlanacak olan yeni Dallas’ta bu sefer genç neslin entrikalarını seyredecekmişiz gibi görünüyor. Son olarak TNT kanalının bu akşamki yayın akışında The Closer’ın sezon prömiyerinden hemen sonra yeni Dallas’ın 'sneak-preview' gösterimi olduğunu da ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top