Hesabım
    Barney Evleniyor mu?

    Çapkınlığın kitabını yazan adama yedinci sezonda evliliğin yolu mu gözükecek? Dikkat! Haber yer yer sürprizbozanlar içerebilir.

    Bir babanın çocuklarına anlatacağı bundan daha uzun bir tanışma hikayesi olmadı, olamaz! Altı sezondur seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran CBS yapımı How I Met Your Mother’ın, çekimleri devam eden yedinci sezonu hakkında dizinin yaratıcılarından ve senaristlerinden Craig Thomas, verdiği röportajda pek çok sürprizin de sinyalini yakıyor.

    Biz onu tam bir ‘womanizer’, Türkçe tabiriyle zampara olarak tanıdık ve öyle de çok sevdik. How I Met Your Mother’ın takım elbiseli kadın avcısı Barney (Neil Patrick Harris), senarist Thomas göre yedinci sezonda artık biraz durulma ve geçiş yapma noktasına gelecek. Altıncı sezonda - her ne kadar hayal kırıklığına uğrasa da - küçüklüğünden beri görmediği babasıyla tanışan Barney’nin içinde skor takıntılı adamdan çok daha fazlasını barındırdığını ifade eden Thomas, 7. sezon prömiyerinin Barney’in evlilik sahnesiyle başlayacağını ama Ted’in (Josh Radnor) bu hikayeyi ileride “Görüp görebileceğimiz en korkunç düğündü…” sözleriyle anlatacağını da ekliyor.

    Oyuncu Neil Patrick’in ikisi birbirine zıt uçlarda, iki farklı Barney’i olukça başarılı bir biçimde canlandırdığını söyleyen senarist, yalnız bekar olmaktan gurur duyan ve evlilikten nefret eden bir adamın, nasıl olur da o kiliseye kendi töreni için adım attığını anlatmanın çok keyifli olduğunu ve bu ters köşenin seyircide yaratacağı merak duygusunu da ayrıca sevdiklerini ifade ediyor. Craig Thomas son bir detay olarak da dizinin tüm anlaşmalar doğrultusunda 8 sezon olarak planlandığını da ekliyor.

    19 Eylül Pazartesi günü CBS kanalında iki bölüm üst üste yayınlanacak sezon prömiyeri ile yedinci kez aynı soruyu soracak olan How I Met Your Mother’ı bu sefer yeni ve kesin bir cevap bulacağız umuduyla keyifle izlemeye devam edeceğiz…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top