Hesabım
    CNBC-e’de Yaz Ekranı Devam Ediyor!

    Popüler dizilerin yeni sezonları henüz başlamamışken eski sezonları seyredip, hafıza tazelemekte yarar var…

    CNBC-e kanalı hafta içi pazartesiden-perşembeye prime time da dahil olmak üzere akşam kuşağını popüler dizilerin sezon tekrarlarına ayırmış durumda. Saat 19’da önce Gossip Girl’ün (Türkçe Dublajlı) son sezonu ile başlayan dizi kuşağı, 20:00’de How I Met Your Mother, ardından 20:30’da Two and a Half Men ile komedi tadında devam ediyor. 21:00’de vampir-insan maceralarını seyretmeye doyamayanlar için The Vampire Diaries prime time'a yerleşirken, 22:00’da fantastik dizi meraklılarını Doctor Who’nun tekrarları bekliyor.

    Cuma günün akşam programı ise Rizzoli & Isles’in 1. sezon tekrarları ile başlayıp, The New Adventures of Old Christine’nin 5. ve son sezonundan 2 bölüm üst üste yayınlanmasıyla devam ediyor. Cuma 21:00-23:00 arasında prime time'a ise Veronica Mars’ın final sezonundan 2 bölüm birden yerleşiyor. Hafta içi 23:00-01:00 arası ise her zaman olduğu gibi seçkin filmlere ayrılmış durumda.

    Cumartesi akşamları İngiliz Kuşağı'nın ardından Spartacus: Blood and Sand’in Türkçe dublajlı versiyonu ve ekranların en edepsiz dizisi Shameless’i seyretmek mümkün. Dizilerin yeni sezonlarını iple çeken kanal, pazar akşamını ise 20:00’den 23:00’e kadar biri komedi soslu üç farklı polisiye diziye ayırmış durumda. Önce Chuck ile başlayan yayın kuşağı, 20:00’de Dark Blue ve ardından 22:00’de CSI: New York ile devam ediyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top