Hesabım
    Atv'nin yenileri görücüye çıkıyor.

    Atv'nin iki yeni dizisi bu haftasonu görücüye çıkıyor.

    Yaz günlerini yaşadığımız şu günlerde, ramazanın da etkisiyle televizyon dizilerinin başlangıç tarihlerinde bazı değişiklikler oldu. Alıştığımız gibi yazla beraber değil de, bugünlerde başlayan bir çok yeni dizi mevcut. Onlardan ikisi, iki Atv dizisi bu haftasonu ekrana merhaba diyecek.

    İlki bu akşam yayınlanacak olan İstanbul'un Altınları. Demet Akbağ ve Haluk Bilginer gibi iki usta oyuncuyu ekranda buluşturan İstanbul'un Altınları, Altın Apartmanı'nın eğlenceli sakinlerini konu edecek. Haluk Bilginer'in oynadığı Reşat Altın karakteri, apartmanını komşulardan korumaya çalışan bir aile babası. Annesi ise komşularla yakın ilişkiler kuran ve Reşat ile diğerlerini arasında adeta bir barış elçisi gibi çalışan Saadet Hanım'ı Ani İpekkaya oynuyor. Erkeklerden nefret eden operacı İsmet Hanım, 15 senede 5 koca eskiten, kendini kadın haklarına adamış bir sanatçı. Yani tam da Reşat'ın kurduğu düzeni ters düz edebilecek bir kadın. İstanbul'un Altınları bu akşam 20:30'da ilk bölümüyle ATV'de.

    Haftasonu yayına girecek diğer dizi ise, başrollerini Cemal Hunal, Ali İl, Yeliz Kuvancı ve Dilşad Çelebi'nin paylaştığı Seni Bana Yazmışlar, eğlenceli bir kader hikayesi. Beklemedikleri bir anda sevgililerinden olan Zeynep ve Mehmet aynı gün terkedilirler. Çünkü Zeynep'in sevgilisi, Mehmet'in sevgilisi ile beraberdir. Birbirleriyle hiç anlaşamayan Zeynep ve Mehmet, sevgililerini kurtarmak adına güçlerini birleştirirler. Hedef Yalçın'la Burcu'yu ayırmaktır ama kader işte... Seni Bana Yazmışlar pazar akşamı 20:30'da ilk bölümüyle Atv'de.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top