Hesabım
    Universal Channel'ın Dizileri

    Universal Channel birbirinden iddialı dizi ve şovları, ekranınıza getiriyor.

    2009'dan beri ülkemizde yayın yapan Universal Channel, birbirinden iddialı Amerika yapımı dizileri ve şovları ekrana getiriyor. Tv'de eğlence deyince akla gelebilecek her şey Universal Channel'da var. Türkiye'de ilk kez yayınlanan bir çok yabancı diziyi, filmi ve şovları Universal Channel üzerinden izleyebilirsiniz. Ayda 340 saatten fazla dizi, ortalama 330 saat film, yani bu kanalda eğlence dur durak bilmiyor.

    Universal Channel'ın eğlence programları kapsamında, Türkiye'de ilk kez yayına giren bir çok popüler dizi var dedik. Peki onlar hangileri, şöyle bir göz gezdirelim;

    Outsourced: İlk bölümüyle 9 Temmuz akşamı yayına giren dizi, her cumartesi 21'de iki bölüm ard arda yayınlanıyor. Amerikalı bir yöneticinin, Hindistan'daki bir çağrı merkezinde çalışmaya başlamasıyla gelişen bir dizi komik olaylar zincirini barındıran Outsourced için sıradışı bir ofis komedisi diyebiliriz.

    Perfect Couples: Adından da anlaşıldığı üzere Perfect Couples bir romantik komedi. Birbirinden hayli farklı, ama mükemmelliyetin peşinde koşan üç çiftin hayatını anlatan dizi, her cumartesi 21:50'de iki bölüm ard arda.

    House: Hakkında pek de fazla şey yazmaya gerek olmayan bir fenomen: House. 6. sezon bölümleriyle, 17 Ağustos'tan itibaren her Çarşamba 21'de iki bölüm ard arda Universal Channel'da.

    Love Bites: Bu sezonun yenilerinden olan Love Bites; aşk, seks, evlilik ve ilişkiler üzerine dönen bir romantik komedi. Her bölümünde üç kısa hikayeyi barındıran dizi, bir sonraki bölümünde bu hikayeleri birbirine bağlamayı da ihmal etmiyor. Sex and The City'nin yaratıcısından, Türkiye'de ilk kez yayınlanacak olan Love Bites 24 Eylül Cumartesi 21'de başlayacak ve her cumartesi ekrana gelecek.

    Rookie Blue: Geçtiğimiz ay 3. sezon onayını da alan başarılı dizi Rookie Blue, 3 Ekim Pazartesi'den itibaren, 2. sezon bölümleriyle 21'de 2 bölüm ard arda Universal Channel'da.

    Law & Order: Criminal Intent: Law & Order'ın en etkileyici serisi olarak tanımlanan Criminal Intent, Türkiye'de ilk defa 3. sezon bölümleriyle ekrana gelecek. 20 Ekim'den itibaren her perşembe, saat 21'de iki bölüm ard arda Law&Order Criminal Intent'i izleyebilirsiniz.

    Outlaw: Kasım'da yayınlanmaya başlayacak olan Outlaw başrolüne Jimmy Smits'i taşıyor. Dizi; adalet sisteminin adaletli olmadığına inanarak görevinden istifa eden, yüksek mahkeme hakimi Cyrus Garza’nın avukatlık yapmaya başlamasını ve yanlış kararlarla mahkum olanları kurtarmaya karar vermesini konu alıyor. Outlaw ilk bölümüyle 2 Kasım Çarşamba saat 21'de, 2 bölüm arka arkaya yayınlanacak.

    Ayrıca; dünyaca ünlü polisiye dizi Law & Order: LA, çok iyi eleştiriler almış olan House, adrenalin dolu Flashpoint ve Trauma, Parenthood, Psych, Royal Pains, Covert Affairs, Haven, Shattered ve Fairly Legal gibi dizileri de Universal Channel'da izleyebilirsiniz. Dizilerin yanı sıra, Bravo'dan Flipping Out ve Million Dollar Listing, Fashion Show gibi bağımlılık yaratan realite programları da Universal Channel'da.

    Universal Channel; Hd olarak D-Smart 417. kanal üzerinden, standart olarak 17. kanal üzerinden, Teledünya'da ise 14. kanal üzerinden izlenebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top