Hesabım
    Bayan Gold ile Tanışın

    Parker Posey, The Good Wife'ta...

    The Good Wife için geri sayım yapmaya az kaldı. 25 Eylül'de başlayacak 3. sezon için bir çok konuk oyuncu haberi geldi şimdiye kadar. Lisa Edelstein'ın House 'dan ayrılmasının üzerine, kendini The Good Wife'da bulması; biz dizinin takipçilerini çok sevindirdi.

    Bu seferki haberimiz de yine bir konuk oyuncu haberi. Hatırlarsanız 2. sezonun sonlarına doğru Eli Gold, kızıyla beraberken uzak olduğu eşinden söz açılmış, ancak kendisini görememiştik. İşte bu sezon Bayan Eli Gold ile de tanışma fırsatı bulacağız, Parker Posey diziye bu vesileyle konuk olacak. Anlaşılan bu sezon Eli Gold karakteri de dizide daha fazla yer alacak, ki zaten almalı da.

    Parker Posey, aynı zamanda severek izlediğimiz bir başka diziye de konuk olacak bu günlerde. Showtime'ın bu yıl 2. sezonunda olan dizisi The Big C'nin 22 Ağustos'ta yayınlanacak bölümünde yer alacak Posey. The Good Wife'ın 3. sezonunda yer alacak diğer konuk oyuncular ise şöyle; Eddie Izzard, Harvey Fierstein ve Kelli Giddish.

    Fragmanlardan ve paylaşılan posterlerden anladığımız üzere, The Good Wife hayli hareketli ve sıradışı bir sezon geçirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top