Hesabım
    'Bir Çocuk Sevdim' Eylül'de Başlıyor [VIDEO]

    Bülent İnal'ın yeni dizisi Bir Çocuk Sevdim Eylül'de Kanal D'de...

    Kanal D bu sezona yine iddialı dizilerle hazırlanıyor. Onlardan biri olan Bir Çocuk Sevdim, Eylül'de ilk bölümüyle ekrana gelecek. "Bir Çocuk Sevdim" başrollerinde Çetin Tekindor, Bülent İnal ve Gülcan Arslan'ın oynadığı bir aile draması.

    Değerlerine bağlı orta halli bir ailenin kızı olan Mine (Gülcan Arslan) zengin bir ailenin tek oğlu olan Sinan'la doludizgin bir aşk yaşamaktadır. Bu ilk aşk ne kadar büyükse, hayal kırıklığı da o kadar büyük olacaktır. Her şeyin yaşanıp bittiği yerde, bütün ailesini karşısına alan Gülcan için artık hayat hiç kolay değildir. Mine'nin babası Turgay Bey (Çetin Tekindor), Timur'un (Bülent İnal) galerisinde servis şefi olarak çalışmaktadır. Timur çok katı, hayatı kendi kendine yaşayan, kendi kızına bile şefkat göstermekten kaçınan yalnız bir babadır. Ancak Turgay Bey'in ailesinin yaşadıkları karşısında kayıtsız kalamaz ve bu durum tüm gidişatı değiştirir.

    Geçtiğimiz sezon Her Şeye Rağmen ile kısa bir süre ekranda izleme şansı bulduğumuz Gülcan Arslan, bu kez hayli güçlü bir kadroyla kamera karşısına geçiyor. En son Bitmeyen Şarkı'da izlediğimiz Bülent İnal ve Çetin Tekindor'un ağır topları oluşturduğu dizi, kuşkusuz bu sezonun en iddialı dizilerinden biri. Eylül'de başlayacak olan dizi için ilk fragman yayınlandı bile.

    Bir Çocuk Sevdim Eylül'de Kanal D'de

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top