Hesabım
    One Tree Hill'in Kötü Çocuğu Geri Dönüyor

    Ya da Chris Keller mı demeliydik?

    One Tree Hill'in ilk sezonlarında, Haley'yi yoldan çıkaran adam Chris Keller olarak izlediğimiz Tyler Hilton, dizinin 9. ve son sezonunda yeniden ekranda olacak. Nathan ve Haley arasında büyük soruna yol açan, Haley'nin çantasını alıp müzik kariyerine doğru koşarak, Nathan'ı geriden bırakmasına sebep olan Chris karakteri son sezonda geri dönerek izleyiciye ne gibi bir sürpriz yapacak bilinmez. Ancak bildiğimiz bir şey var ki, Tyler Hilton tüm sezon boyunca One Tree Hill'de olacak.

    Tyler Hilton'un aynı Bethany Joy Galeotti gibi müzisyen kimliğini kullandığı karakteri Chric Keller, final sezonunda Hilton'un şu an üzerinde çalıştığı ve Ocak ayında çıkaracağı albümün şarkılarını da böylece dizide paylaşmış olacak.

    Geçtiğimiz sezonun son sezonu olması beklenirken, 13 bölümlük bir final sezonu fikri, dizinin hayranlarını bile çok heyecanlandırmasa da, müdavimlerin OTH'i yalnız bırakacaklarını sanmıyoruz. En azından 8 senenin hatırı var. Yani onlarla beraber büyüyen bir nesil var. One Tree Hill'in 9. ve son sezonu 2012'de yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top