Hesabım
    White Collar Önümüzdeki Sezonu da Garantiledi

    White Collar 4. sezon onayını aldı...

    Güne güzel haberlerle başladık. Onlardan biri de USA Network'ün başarılı dizisi White Collar ile ilgili. 3. sezonunun ilk yarısını geride bıraktığımız dizi 2. yarısıyla 1 Kasım'da ekrana geri dönecek. Henüz içinde bulunduğu sezonu tamamlamadan 4. sezonu için 16 bölümlük sezon onayını aldı bile.

    Nitelikli dolandırcı Neal Caffrey'nin FBI ile yaptığı anlaşma üzerine, hapishaneden çıkması karşılığında FBI'ın olayları çözmelerine yardım etmesiyle başlayan bir dizi olaylar zincirinin, zekice yan hikayelerle süslenmesi diziyi başarılı yapan unsurlardan biri. Tabii Matthew Bomer'ın yakışıklılığın payını da yadsımamak gerek.

    Daha önce Tru Calling ve Traveler'da kısa süreli izleme şansı bulduğumuz Bomer, Chuck'ta Bryce Larkin olarak karşımıza çıktığında çok sevinmiştik. Sonra White Collar'la kendi başrolünü oynamaya başlayınca, Traveler'da yaşanan talihsizliğin White Collar'da da yaşanmaması için dua ettik. Nitekim dizi bugün 4. sezon onayını da aldı. Artık arkamıza yaslanıp 3. sezonun tadını çıkartabiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top