Hesabım
    'The Big C' Yola Devam Ediyor

    Doktordan iyi haber var; Cathy yaşayacak!

    Doktordan iyi haber var; Cathy yaşayacak! En azından bir sezon daha. Showtime geçen yaz yayına başlayan, komedi kategorisinde değerlendirilmesine rağmen biz hassas bünyeleri salya sümük ağlatan The Big C'ye 3. sezon onayını verdi.

    Tüm hayatı ailesi olan orta yaşlarının başındaki Cathy, bir gün kanser olduğunu öğrendiğinde bu haberi kimseyle paylaşamaz. Ne garip bir hayat yaşayan kardeşi, ne artık ilk günkü halinden eser kalmayan kocası, ne de düşündüğü tek şey harçlıklar ve kızlar olan oğlunun hayatını dağıtmaya hiç niyeti yoktur. Onun niyeti hastalığı sessiz sakin yaşayıp, vakti zamanı geldiğinde sessizce aralarından ayrılmaktır. Ama bu yük öyle tek başına taşınacak kadar hafif değildir, paylaşılmalı destek istenmelidir. Cathy önce, kısa sürede dost olduğu huysuz ve yaşlı karşı komşusu Marlene ile paylaşır derdini. Ve Marlene Cathy'ye yeni bir hayatın kapılarını açacaktır.

    3 Emmy'si olan başroldeki Laura Linney, bu yıl da "Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu" olarak The Big C ile aday gösterildi. Siz dizinin komedi dalında değerlendirildiğine, 25 dakika olduğuna bakmayın. The Big C başka bir şey!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top