Hesabım
    The New Girl ve The Big Bang Theory'nin Misafirleri Var

    Katie LeClerc ve Justin Long hangi diziye, ne zaman konuk olacaklar?

    Biri yeni biri devam eden iki diziye, konuk oyuncu haberimiz var. İlk haberimiz 22 Eylül'de 5. sezonuyla dönecek olan The Big Bang Theory'den.

    ABC Family'nin bu yaz başlayıp ara veren ve 2012'nin ilk aylarında geri dönecek olan dizisi Switched at Birth'ün oyuncusu Katie Leclerc, The Big Bang Theory'ye konuk olacak. Penny'nin sağır bir arkadaşı Emily'yi canlandıracak olan oyuncunun karakteri ile Raj arasında da bir romantizm rüzgarı esecek. Yani anlayacağınız Penny ve Raj arasında olup bitenler kısa sürede unutulacak gibi görünüyor. Çünkü Emily, yeni sezonun 6 Ekim'de yayınlanacak 4. bölümünde yer alacak.

    Diğer konuk oyuncu haberimiz ise henüz açılışını yapmayan The New Girl'den. Sevgilisinden ayrıldıktan sonra 3 erkekle aynı evde yaşamaya mecbur kalan içine kapanık Jess'in (Zooey Deschanel) karşısına müzik öğretmeni olarak Paul karakteriyle Justin Long çıkacak. Long 20 Eylül'de ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin 6. bölümü itibariyle 3 bölüm dizide yer alacak. Yani Jess ve Paul arasındakiler sadece 3 bölümle sınırlı kalacak.

    "The New Girl" 20 Eylül'de, "The Big Bang Theory" 22 Eylül'de başlıyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top