Hesabım
    Misfits Özel: Nathan Şansını Las Vegas'da Deniyor

    Nathan'a Las Vegas'da veda edeceğiz...

    Misfits'in 3. sezonuyla Ekim'de geri döneceğini, ancak Nathan'ın (Robert Sheehan) yeni sezonda olmayacağını dizinin takipçileri herhalde biliyordur. Dizinin lokomotif isminin ayrılması Misfits'i nasıl etkileyecek şimdiden kestiremiyoruz ama bir sarsılma yaşayacağı kesin. Nathan'ın çıkışıyla, boşluğu doldurmaya çalışacak yeni bir isim de var tabii. Joe Gilgun, Rudy karakteriyle 3. sezonda kahramanlarımıza dahil olan yeni isim.

    Sıradan ve sorunlu beş gencin, bir fırtına sonrası edindikleri özel güçlerle yaşamaya alışmalarını izlediğimiz ilk sezonun ardından, ikinci sezonda kahramanlarımızın kimliği deşifre oldu. Zaten ne olduysa da ondan sonra oldu. Dizi 3. sezona kahramanlarımızın yeni güçler kazanmasıyla başlayacak. Şimdilik kimin ne gücü olacağını bilmiyoruz ama Nathan'ın 15 Eylül'de yayınlanacak özel bir bölümle diziye veda edeceğini artık biliyoruz.

    Simon ve Alicia'nın 2. sezonda gördüğümüz Las Vegas'da çekilen fotoğraflarını da göz önüne alırsak, kahramanlarımız Las Vegas'a toplu bir ziyaret gerçekleştirecek gibiler. Anlaşılan Nathan da yeni gücünü kullanarak, bir kumarhaneyi dolandırmaya çalışacak. Yanında şans melekleri Marnie and Nathan Junior ile.

    15 Eylül'de Nathan özel bölümünü izleyebileceğimiz Misfits, Ekim'de 8 bölümlük 3. sezonuyla yayında olacak.

    Özel bölümden daha fazla fotoğraf için galeriyi ziyaret edin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top