Hesabım
    The Vampire Diaries İçin Son 6 Gün! [VIDEO]

    Ve iştah kabartan bir yeni sezon fragmanı...

    İçinde bulunduğumuz ay ve günler itibariyle, özlediğimiz birçok diziye yavaş yavaş kavuşma anındayız. Onlardan biri olan The Vampire Diaries için ise, geri sayımda son altı gündeyiz. 2. sezon finalinde hayli heyecanlı anlar yaşatan dizi, 15 Eylül Perşembe 3. sezonu açıyor. Peki ya yeni sezonda, yeni bölümde bizi neler bekliyor?

    Stefan'ı Klaus ile beraber bıraktığımız sezonda, Klaus'un gönderdiği iksirle hayata dönen Damon, Stefan'ın yokluğunda Elena'nın çevresinden ayrılmayacak. Damon da Elena da, Stefan'ı bulmanın peşinde. Alaric Jenna'nın ölümünün ardından yas zamanını Elena ve Jeremy'ye elinden geldiği kadarıyla göz kulak olarak geçiriyor. Stefan ve Klaus bir kurtadamın peşinde. Jeremy Bonnie'nin onu hayata döndürmesinin ardından, gördüğü vampir hayaletler ile mücadele ediyor. Bu arada Elena'nın 18. yaş günü. Tabii ki partisiz bir doğumgünü düşünülemez. Hele Mystic Falls'ta!

    Yayınlanan yeni fragmanda, yeni sezon posterleri ile paralel bir tema görüyoruz. 3. sezon posterlerinde kan ve meyve konseptini kullanan The Vampire Diaries'ın fragmanında da bir pasta görüyoruz. Herkes ondan bir dilim istiyor. O zaman Elena mumları üflesin ve bir dilim kessin hayattan!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top