Hesabım
    Dexter 6. Sezonda Kimleri İzleyeceğiz? [VIDEO]

    Yeni sezona bir aydan kısa bir süre kaldı...

    Karanlık yolcusunu uğurladıktan sonra Dexter'ı bir başına bırakan Lumen'in ardından, olayın bir yıl sonrasında başlayacağız 6. sezona. Dexter bir şekilde o günleri atlatmış olacak ve biliyoruz ki bu sezon özüne dönecek! 6. sezona konuk olacak oyuncular arasında hayli tanıdık isimler var. Daha önce açıklanan Colin Hanks, Edward James Olmos ve Mos Def bunlardan birkaçı.

    Showtime yeni sezondan görüntüler eşliğinde, konuk oyuncuların tanıtıldığı bir video hazırlamış. Biz de hem karakterleri biraz tanıyalım, hem de videoyu izleyerek Dexter'la biraz özlem giderelim.

    Sam: Müzikteki başarısının yanı sıra oyunculuğu ile de adından söz ettiren Mos Def, Dexter'ın potansiyeli kurbanlarından birini oynayacak. Yalnız bu durum daha sonra değişecek. Kendini gittikçe dine adayan Sam'in kendini bulmasına Dexter yardım edecek.

    Travis ve Profesör Gellar: Colin Hanks'in oynayacağı Travis adındaki, Miami'deki korkunç cinayetlerle ilgili bir genç adam. Aynı zamanda yeni kötü adam. Travis profesörün yanında ve onun himayesi altındayken her zaman doğru şeyi yapacağına inanıyor. İkilinin arasındaki ilişki gerçekten çok tehlikeli. Profesör Gellar'ı ise Edward James Olmos canlandıracak.

    Jamie Batista: Angel'in küçük kız kardeşi olan Jamie, Harrison'ın yeni bakıcısı ve üzerinde gerçekten pozitif bir etkisi var. Jamie karakterini Aimee Garcia canlandırıyor.

    Mike Anderson: Miami Polis Departmanı'nın yeni üyesi Mike hilekarlığa asla tahammülü olmayan, inatçı, kısacası Dexter'ı biraz zorlayacak birisi. Mike Anderson karakterini Billy Brown canlandırıyor.

    Dexter 2 Ekim'de 6. Sezonuyla Dönüyor

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top