Hesabım
    Yeniden Uyarlamada Sıra 'Güzel ve Çirkin'e Geldi

    Güzel ve Çirkin yeniden ekrana geliyor...

    80'li yılların sonunda, Trt2'de yayınlanan pür dikkat izlediğimiz bir seriydi "Beauty and the Beast" ya da bizim deyimimizle "Aslan Adam". Çocuk aklımızla hem korkar, hem de merak ederdik; yerin altında dolanan, kanalizasyonda yaşayan Vincent ve sevdiği kadın Catherine'ın maceralarını.

    Yıllar önce, şu sıralar Sons of Anarchy'de izlediğimiz Ron Perlman'in canlandırdığı Vincent ile, Terminator serisinden Sarah Connor olarak hafızalara kazınan Linda Hamilton'ın canlandırdığı Catherine'ın dillere destan ve imkansız aşkları, Grimm ve Once Upon A Time gibi fantastik hikayelerin bu sezon hayata geçmesinin ardından ekrana gelmeye hazırlanıyor.

    ABC'nin önümüzdeki sezon için sipariş verdiğini öğrendiğimiz dizi, kanayan yaramız Jericho'nun yapımcıları tarafından hayata döndürülecek. Henüz proje hakkında fazla bilgiye sahip olamasak da, ABC'nin dizinin fantastik unsurlarına dokunmadan hikayeyi günümüze taşımak istediğini biliyoruz.

    Güzel ve Çirkin projesi; anlattığı hikaye ve içinde bulundurduğu fantastik unsurlarla, aslında tam da şu sıralar yapılması mantıklı bir iş. Sonuçta dizi dünyası, vampirlerden, kurt adamlardan, şekil değiştirenlerden, cadılardan, hayaletlerden geçilmiyor. Bir de "Aslan Adam" hiç fena olmaz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top