Hesabım
    Leyla ile Mecnun'dan Doktorlar'a Gönderme [VIDEO]

    Leyla ile Mecnun kendini aşmaya devam ediyor...

    Her geçen gün hayran kitlesi biraz daha büyüyen Leyla ile Mecnun son dönem televizyonun gördüğü en iyi yerli komedilerden biri. Elbette bu başarısını absürd esprilerine, içtenliğine ve takip ettiği gündeme borçlu. Geçtiğimiz akşam 27. bölümü yayınlanan Leyla ile Mecnun'da annesi ve babası tarafından hasta olduğu düşünülen Leyla eve hapsedildi. Her gün Leyla'nın kapısında nöbet tutan Mecnun'un aşkı, uzaylıların bile dikkatini çekti ve incelemek üzere bizimkileri kaçırdılar.

    Dizinin bir bölümünde bizimkileri bulmaya çalışan Arda; insanlarla uzaylıları ayırmaya yarayan bir gözlük takıp sokakta dolaşmaya başladı. Bir de ne görsün her yerde doktorlar! Sokakta asılı, dizinin de yönetmeni olan Onur Ünlü'nün filmi Polis'in afişi bile bizim Arda'ya başka türlü göründü.

    İzleyicinin isyan etmesine rağmen izlenen Doktorlar, "sen izlemiyorsan, ben izlemiyorsam, kim izliyor bunu" diye sordurtmuyor değil. İşte Leyla ile Mecnun da, Show Tv'nin dizisi Doktorlar'ın sabah akşam yayınlanmasına tepkisini böyle göstermiş oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top