Hesabım
    Two and a Half Men'den Rekor Reyting

    Ashton hızlı geldi...

    Two and a Half Men'de yapılan köklü değişiklikten hayranlar tabii ki memnun değil, ancak bir de madalyonun öbür yüzü var. Düşünün ki, 7 senedir severek izlediğiniz bir dizinin başrol oyuncusu diziden kovuluyor ve yerine çok popüler bir isim geliyor. 10-15 bölüm izlediğimiz dizileri bile bırakmakta zorlanırken, 7 seneyi verdiğimiz diziyi bir kenara bırakmak hayli zor.

    Kaldı ki, Charlie Sheen'in diziden ayrılışı öyle büyük olay oldu ve öyle göz önünde yaşandı ki, Sheen'in belki de her ağzını açışı diziye bir izleyici daha kazandırdı. Gerek twitterdan, gerek uzatılan her mikrofandan zehir zemberek açıklamalar yapan Sheen'in ettiği her laf, internette anında yerini aldı. Hal böyle olunca dizinin ayaklı reklamı Sheen'in ta kendisi oldu.

    Adeta bir devir teslim töreni niteliğinde olan Two and a Half Men'in sezon prömiyeri böylece rekor bir reytinge imza attı. Bu açıdan bakınca, ilk bölümün getirdiği büyük izlenme oranı pek de şaşırtıcı olmasa gerek. Pazartesi gecesi yayınlanan yeni sezonun ilk bölümü, 27,8 milyon (10.3%*) izleyici çekti. Dizi bu büyük açılışı, Ashton Kutcher'a mı, yoksa Charlie'nin cenazesine mi borçlu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Gecenin en çok izlenen bir diğer yapımı da, 19,2 milyon izleyici ile 2 Broke Girls'ün prömiyeri olarak yine CBS'ten çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top