Hesabım
    Fox Touch'ın Siparişini Verdi

    Kiefer Sutherland'in başrolünde olacağı "Touch" yakında...

    24 gibi uzun soluklu ve başarılı bir dizinin ardından Kiefer Sutherland ekrana geri dönüyor. Fox'un diziyi yayınlamayı düşündüğü haberi yayılınca, Sutherland bizzat kendisi Touch için talip olmuştu. Daha sonra anlaşma kesinleşti ve taraflar el sıkıştılar.

    Heroes'un yaratıcı Tim Kring'in yeni projesi olan Touch'da; boşanmış ve yalnız bir baba olan Martin Bohm, 11 yaşındaki otistik oğlu Jake ile zorlu bir hayat yaşamaktadır. Jake kimseyle konuşmamakta, okulda da uyum problemi çekmektedir. Martin sonunda bir sosyal hizmet görevlisi olan Clea Hopkins ile görüşür.

    Jake aslında çok özel bir çocuktur, bazı olayları yaşanmadan önce görebilen Jake bunu babasına anlatmayı dener, ancak bunun için kelimeleri değil rakamları tercih eden Jake ve babasının arasında ilişki farklı boyutlara taşınmak üzeredir.

    Konu itibariyle gayet ilgi çekici görünen Touch, Sutherland'in dizi için kendisinin talip olması ve yaratıcısının da Tim Kring olması sebebiyle bir adım önde başlıyor yarışa. Ancak bu adımı geri tepecek bir durum da yok değil. Dizinin yayınlanacağı kanal Fox olunca diziseverleri bir telaş alıyor. Çünkü Fox bu konularda sabıkalı bir kanal. Acımasızca iptal ettiği, arkasından yas tuttuğumuz bir çok yapım var. Dileriz Touch onlardan biri olmaz ve Kiefer Sutherland, 24'de olduğu gibi uzun yıllar ekranda kalır.

    Fox Touch için 13 bölümlük bir ilk sezon siparişi verdi ve dizinin 2012 baharında yayında olacağını duyurdu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top