Hesabım
    Katie Holmes 'How I Met Your Mother'da [VIDEO]

    1. sezondan hatırlayacağınız bir hikaye Katie Holmes'u diziye konuk edecek...

    Geçtiğimiz hafta 7. sezonuna merhaba diyen How I Met Your Mother, her sezon ünlüleri konuk olarak ağırlıyor. John Lithgow, Katy Perry, Britney Spears gibi isimleri konuk olarak izlediğimiz dizi bu sefer Katie Holmes'u ağırlayacak. Hem de taa birinci sezondan kalma bir hikaye ile. O zaman biraz geçmişe gidelim.

    How I Met Your Mother'ın ilk sezonunun altıncı bölümünün adı; Slutty Pumpkin'di. Cadılar Bayramı zamanı, herkes birbirine ne yapacağını sorarken, sıra Ted'e geldiğinde onun 4 senedir aynı şeyi yaptığını öğrendik. 4 sene önce apartmanın çatısındaki partide tanıştığı ve Slutty Pumpkin adını taktığı kızın izini kaybeden Ted, her yıl onu görmek umuduyla aynı partiye katılır. Ancak onu bir daha hiç görmemiştir. 7. sezona kadar!

    Bu sezon Slutty Pumpkin ortaya çıkacak, hem de gayet tanıdık bir yüz olarak. Hakkında sadece Star Wars'u sevdiğini, deniz biyoloğu olduğunu ve Antartika'da çalışmaları için bir yıl geçirdiğini bildiği kız; Katie Holmes olarak bu sezon Ted'in karşısına çıkacak.

    Katie'nin anne olmadığını elbette biliyoruz, açıkcası artık anneyi de merak ediyor muyuz tartışılır. Zaten dizinin lokomotifi de, Ted değil Barney. Ama dile kolay, tam 7 yıldır bir hikayeyi tek bir çıkış noktasından buralara getirmek de büyük başarı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top