Hesabım
    Leyla ile Mecnun'a Nazar Değdi

    Dizi setinde neler yaşandı?

    Leyla ile Mecnun son dönem Türk televizyon dizileri arasında en sevilerek izlenen yapımlardan biri. Ancak bu kez dizinin adı bir başarıyla değil, sette yaşanan sevimsiz bir olay ile gündeme geldi. Dizide Arda rolünü canlandıran Ushan Çakır'ın kendisini darp ettiğini öne sürerek mahkemeye başvuran dizinin Leyla'sı Ezgi Asaroğlu menajeri aracılığı ile yaptığı açıklamada; Ushan Çakır'ın sevgilisi olan ve dizide Zeynep karakterini oynayan Beste Bereket'in, olayın azmettiricisi olduğunu öne sürdü.

    Setteki görgü tanıklarına göre; Ushan Çakır, Ezgi Asaroğlu'nun sevgilisi Beste Bereket ile kendisinin dedikodusunu yaptığını öne sürerek, Asaroğlu'nun üzerine yürüdü ve öfkesini kontrol edemeyerek boğazını sıktı. Olayın şokuyla dengesini kaybederek yere düşen Ezgi Asaroğlu, başını kaldırıma çarptı.

    Dizinin yönetmeni Onur Ünlü'nün Altın Koza sebebiyle Adana'da olduğu sırada gerçekleşen olay, yönetmen dahil tüm yapım ekibini üzdü. Dizinin yapım şirketi olan Eflatun Film'in, Ushan Çakır ve Beste Bereket'i dizinin kadrosundan çıkardıkları da gelen haberler arasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top