Hesabım
    True Blood'ın Pam'i Fantastik Bir Dizinin Konuğu

    23 Ekim'de başlayacak olan Once Upon a Time'ın konuklarından biri de True Blood'ın Pam'i Kristin Bauer van Straten olacak...

    True Blood'da oynadığı Pam karakteriyle, hislerimize tercüman olarak biz Sookie'yi sevmeyenler çoğunluğunun kalbini kazanan Kristin Bauer yine bir fantastik diziye konuk olmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki ay yayınlanmaya başlayacak olan ABC'nin yeni dizisi Once Upon A Time'da yer alacak oyuncu, Uyuyan Güzel masalındaki Maleficent isimli kötü büyücüyü canlandıracak.

    Rol aslında daha önce Paula Marshall'a verilmiş, ancak daha sonra bir değişiklik yapılmış. Once Upon a Time'da oynayacağının haberini bizzat kendi twitter hesabından veren Kristin Bauer van Straten'ın oynayacağı karakter olan Maleficent isimli büyücünün uyarlamada nasıl görüneceği hakkında pek fikrimiz yok, ama büyücülük Kristin'e yakışacaktır.

    Dizinin 1. sezonunda yer alacak diğer konuk oyuncu isimleri de hayli tanıdık isimler. Alan Dale (Lost),Jessy Schram (Falling Skies), David Anders (The Vampire Diaries) ve Giancarlo Esposito (Breaking Bad) dizide göreceğimiz diğer isimler arasında. Tahminlere göre Kristin Bauer van Straten, dizinin 30 Ekim'de yayınlanacak ikinci bölümünde yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top