Hesabım
    Sezonun İlk Kaybedeni "The Playboy Club"

    The Playboy Club NBC tarafından iptal edildi...

    Aslında pek de sürpriz olmayan bir iptal haberimiz var. The Playboy Club başladığı, hatta başlayacağı haberini aldığımız andan itibaren, yayınlandığı kanalın NBC olması itibariyle tutmayacağını düşündüğümüz bir yapımdı. Böylesi bir yapımın ulusal bir kanalda yayınlanması pek sık rastlanan bir şey değil, kaldı ki NBC de en az Fox kadar acımasız iptaller konusunda.

    Nitekim şaşırtmayan bir sonuçla, beklenen oldu ve The Playboy Club NBC tarafından iptal edildi. Böylece dizi, sezonun iptal edilen ilk yapımı unvanını da aldı.

    1960'larda bir gece kulübündeki tavşan kızların hikayesini anlatan The Playboy Club geçen gece yalnızca 3.4 milyon izleyiciyi ekran başına topladı. Düşük reytinglerin yanısıra dizi, Parents Television Council tarafından da protesto ediliyordu.

    NBC, The Playboy Club'dan doğan pazartesi akşamlarındaki boşluğu yeni polisiye dizisi Prime Suspect (US) ile dolduracak. Bu iptalin yanısıra, NBC iki dizisine Up All Night ve Whitney'ye de tam sezon onayı verdi. NBC'nin ikinci iptal kararını Free Agents (US) için vermesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top