Hesabım
    Burası Osmanlı Başlıyor [VIDEO]

    Trt1'in yeni tarihi dizisi "Burası Osmanlı" 20 Ekim'de başlıyor...

    Trt1 iddialı dizi yapımlarına imza atmaya devam ediyor. Leyla ile Mecnun, Başrolde Aşk, Mazi Kalbimde Yaradır gibi izleyici tarafından sevilen dizilerle gündeme gelen Trt'ten bu kez tarihi bir yapım geliyor.

    Çekimlerinin İzmit'te yapıldığı Burası Osmanlı 1711: Sır Kanunu isimli dizi, 20 Ekim'de Trt1 ekranına gelmeye hazırlanıyor. Dizinin çekimleri için kapatılan Seka Fabrikası'nın bir bölümü Trt tarafından kiralanarak, çekim platosuna dönüştürüldü. Ağustos sonundan beri süren çekimlerin ardından dizi haftaya yayında olacak.

    Dizide; Osmanlı Ordusu'nun 1711'de Rus Ordusu'nu bozguna uğrattığı Prut Savaşı'nın ardından yaşanan olaylar, Lale Devri'nin gelişi, devlet içindeki çetelerin ve Osmanlı derin yapılanmasının öyküsü ekrana gelecek.

    Yönetmenliğini Ezel Akay'ın yaptığı, başrollerinde Türkan Şoray, Fikret Hakan, Tolga Karel, Öykü Çelik, Hazım Körmükçü, Fırat Tanış, Soner Sever ve Ayfer Dönmez gibi isimlerin yer aldığı Burası Osmanlı, Muhteşem Yüzyıl'a rakip olabilecek mi, hep beraber göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top