Hesabım
    Misfits de mi Uyarlanıyor?

    Ve korktuğumuz başımıza geldi..

    İngiliz dizilerini tek tek elden geçiren Amerikan Televizyonu, sonunda kancayı Misfits'e de taktı. Shameless, Skins, Being Human derken, hayranların korktuğu başına geliyor, Misfits de uyarlama diziler arasında yerini almaya hazırlanıyor.

    The O.C., Gossip Girl, Chuck, Hart Of Dixie gibi dizilerin yapımcısı Josh Schwartz, Misfits'i Amerikan izleyicisine sunmak istiyor. Aslına bakarsınız, çoğu İngiliz dizisinin aksine Misfits, Amerikan izleyicisinin dikkatini hali hazırda çekmiş durumda. Hal böyle olunca fırsat kaçırılmak istenmiyor ama, uyarlama dizilerin birçoğunun başarısız olduğu gerçeği de unutulmamalı.

    Örneğin ülkemizde Misfits hayranı birçok kişi, diziden bahsederken; dizideki aksanın izlemeleri için önemli bir kriter olduğundan bahsediyorlar. Son dönemdeki uyarlamalardan başarılı olanlar da yok değil tabii. Örneğin Shameless (US) gayet başarılı bir uyarlama olmasına rağmen, Skins (US) aynı başarıyı gösteremeyerek iptal olanlar arasında.

    Josh Schwartz projeyi Misfits'in yaratıcısı Howard Overman ile beraber yürütecek. Dizinin hangi kanalda yer alacağı henüz belli olmasa da, The CW olası kanal gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top