Hesabım
    Summer Glau Dönüyor

    Bilimkurgu kadını Summer Glau ekrana dönüyor..

    Summer Glau ile ilgili ne zaman bir haber yapsak, aklımıza önce iptal edilen dizileri geliyor. Bilimkurgu dizileri dünyasında sevilen bir isim olmasına rağmen, oynadığı tüm diziler bir şekilde iptal edilen oyuncunun, şanssız olduğu gerçeğini artık kabul ettik.

    Firefly, The 4400, Terminator : The Sarah Connor Chronicles, Dollhouse ve son olarak The Cape Summer Glau'nun yer aldığı ve iptal edilen diziler arasında yerlerini aldılar. Bu arada Chuck ve Alphas gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer alan Glau, ekrana Scent of the Missing ile dönmeye hazırlanıyor.

    Scent of the Missing, Susannah Charleson'ın aynı isimli eserinden uyarlanan, bir K-9 Arama ve Kurtarma Takımı'nın hikayesini anlatıyor. Dizinin başrol oyuncusu Battlestar Galactica'nın yıldızı Tricia Helfer. Gerald McRaney, Daryl Mitchell ve Eric Winter'ın isimlerinin de geçtiği kadroya her geçen gün yeni isimler dahil oluyor. Summer Glau, Helfer'ın oynadığı Susannah karakterinin yer aldığı arama kurtarma takımının bir üyesi olarak dizide yer alacak.

    Şimdiden felaket tellallığı yapmak istemeyiz ama Scent of the Missing pek de tutacak bir konuya sahip değilmiş gibi görünüyor. Umarız yanılırız ve Summer Glau'nun kötü şansı bu kez döner.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top