Hesabım
    Gereği Düşünüldü: Fatmagül'ün Suçu Yok [VIDEO]

    Ayrıntılar ve 50. bölüm fragmanı..

    Fatmagül'ün Suçu Ne? bu hafta 50. bölümüyle ekrana gelecek. Bu bölüm ise Fatmagül'ün duruşmasının olacağı gün. Perşembe akşamı yayınlanacak olan bölümde dava basına yansıyacak ve Fatmagül kendini bir anda, bir sürü insanın desteği yanında bulacak.

    Kanal D Ana Haber Bülteni Sunucusu Mehmet Ali Birand, haber bülteninde davayı ve Fatmagül'e verilen destekten bahsedecek. Okan Bayülgen, Gülben Ergen, Saba Tümer, Petek Dinçöz ve Cüneyt Özdemir de, kendi programlarında Fatmagül'ü konu edecek. Tabii bunların hepsi dizinin içinde kısa sürelerle yer alacak. Bunun yanısıra yerli dizilerde pek de sık görmediğimiz şekilde, bu bölümde çeşitli kadın örgütlerinin temsilcilerinin bizzat rol aldıklarını da belirtelim.

    Fatmagül artık yalnız değil, utanmak zorunda değil. Başı dik bir şekilde hakim karşısına çıktığında, arkasında bir ordu var ona destek olan. Tecavüz gibi insanlık dışı bir olaya kulak tıkayanlara, görmezden gelenlere karşı kadın platformları ve ekranın tanınan simaları Fatmagül'ün yanında yer alarak dikkat çekecek ve O'na destek olacaklar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top