Hesabım
    The Walking Dead Yapımcılarından; Area 51

    Büyük gizem televizyona taşınıyor..

    The Walking Dead'in yapımcılarından Gale Anne Hurd, Area 51 gizemini televizyona taşımaya hazırlanıyor. Annie Jacobsen'in "Area 51: An Uncensored History of America's Top Secret Military Base" isimli kitabının tv haklarını satın alan Hurd, dizi projesi için çalışmalarını sürdürüyor.

    Şimdiye kadar herhangi bir kanalla anlaşması ya da ön görüşmesi yapılmayan dizinin senaristliğini Dead Like Me'nin senaristi Karl Gajdusek'in yapması bekleniyor.

    Area 51 yani 51. Bölge bildiğiniz gibi Amerika'da Nevada'nın kuzeyinde, girişi kesinlikle yasak olan, bilindiği kadarıyla uçak ve düşman silahları inceleme, analiz etme ve araştırma merkezi olarak kullanılmakta olan gizli bir üs konumunda. Burda ne olup bittiği hakkında yıllar boyunca çeşitli spekalülasyonlar oluşmuş, filmler çekilmiş, kitaplar yazılmış. Şimdi ise bu bölgede çalışan iki erkek karakter üzerinden ilerleyecek bir hikayeye sahip dizi projesi ile karşı karşıyayız.  Kahramanlarımız bölgeyle ilgili önemli bilgileri ve sırları öğrendiklerinde, kendilerini büyük tehlikenin tam ortasında bulacaklar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top