Hesabım
    Bir Kadın Bir Erkek Bitiyor

    Dizi yılbaşında final yapacak..

    Fransa ve Kanada'da Un Gars Une Fille adıyla yayınlanan iki kişilik sit-com'un başarılı yerli uyarlaması Bir Kadın Bir Erkek, ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Bu hüzünlü bir veda olacak, çünkü dizinin vedasının sebebi tamamen duygusal.

    Futboldaki şike soruşturması sebebiyle mali sıkıntılar yaşayan Digiturk, öncelikle Turkmax'ın bütçelerinde bir kısıntı yapma yoluna gitti. Sezon başından beri 1 Kadın 1 Erkek ekibine ve oyunculara ayrılan bütçede kısıntıya giden kanal, bu da yeterli olmayınca çareyi diziyi yayından kaldırmakta buldu.

    1 Kadın 1 Erkek dizisinin son bölümleri çekildi ve dizi yılbaşında yayınlanacak bölümüyle sevenlerine veda edecek, en azından şimdilik. Star Tv'nin diziye talip olduğu kulislerde konuşulsa da, dizinin ulusal bir kanalda yayınlanması format değişikliğine sebep olabilir, bu da dizinin bütün orijinalliğini öldürür. Böylesi olacağına, hiç olmasın, biz diziyi iyi hatırlayalım. Demet Evgar ile Emre Karayel'e ve yapımda emeği geçen tüm ekibe, bunca zaman bize yaşattıkları gülümsemeler için teşekkür edelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top