Hesabım
    Haftasonunun En Çok İzlenen Yerli Dizileri

    Bu haftasonu zirvede kim vardı?

    Bu haftasonu reyting savaşına yeni bir dizi daha katıldı; Keşanlı Ali Destanı. Karşısında güçlü bir rakibi olmasına rağmen ilk akşamıyla hiç de fena bir iş çıkarmamış. İşte 9-11 Aralık haftasonunda en çok izlenen yerli diziler;

    9 Aralık Cuma akşamına damgasını vuran dizi, sürpriz olmamakla beraber; Hayat Devam Ediyor. Hemen peşinde ise Adını Feriha Koydum var. Bir Çocuk Sevdim ise AB'de 4. Toplamda 9. olmuş. İlk beşte diziler haricinde herhangi bir program yer almıyor.

    10 Aralık Cumartesi akşamı, yarışa yeni başlayan Keşanlı Ali Destanı'nın da dahil olduğu bir reyting savaşı verildi. AB grubunda Keşanlı Ali Destanı ipi göğüslerken, toplamda ilk sırayı İffet almış. Lale Devri her iki grupta da 5. sırada.

    Ve 11 Aralık Pazar akşamının galibi ise yine Umutsuz Ev Kadınları. Her iki grupta da birinciliği kimseye kaptırmayan Umutsuz Ev Kadınları Pazar akşamını kimseye yar etmeyecek gibi görünüyor. Pazar'ın bir diğer dizisi Behzat Ç. ise AB'de 8, toplamda ise ancak 20. sırada kendine yer bulabilmiş.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top