Hesabım
    HBO'nun Yenileri "Girls ve Veep" [VIDEO]

    Nisanda başlıyorlar..

    HBO Nisan'da Game of Thrones'la beraber iki yeni dizisini daha yayına sokmaya hazırlanıyor. Game of Thrones'un 2. sezon teaserının yayınlandığı gün, diğer iki diziden; Girls ve Veep'den de görüntüler yayınlandı.

    Girls; Lena Dunham tarafından yaratılmış ve başrolünde de kendisinin oynadığı bir dizi. 20'li yaşlarının başında bir grup genç kızın hayatlarına komik tarafından bir bakış. Lena Dunham dizinin senaristliğini ve pilot bölümün yönetmenliğini de üstlenmiş. Yapımcılığını Judd Apatow ve Jenni Konner'ın yaptığı New York'ta çekilen Girls'ün diğer rollerinde; Jemima Kirke, Allison Williams, Adam Driver ve Zosia Mamet yer alıyor.

    Veep ise başrolünde Julia Louis-Dreyfus ismini gördüğümüz bir yapım. Eski Senatör Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı görevini kabul eder. Ancak iş, hiç de onun beklediği gibi değildir. Veep Armando Iannucci tarafından yaratıldı, yapımcı koltuğunda ise Armando Iannucci, Chris Godsick, Frank Rich isimleri görünüyor. Doğaçlama bir komedi tarzında olan Veep, dünyanın en güçlü ofisine hükmetmenin neye benzediğini bize anlatmaya çalışacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top