Hesabım
    'Son'dan Bir Önce

    Bir ilk; Son..

    Bu aralar her yerde karşımıza çıkan yeni bir dizi; Son. Yıldız oyunculardan oluşan kadrosunun yanısıra, konusu ve işlenişi ile de farklı bir tat bırakacağını iddia eden dizinin senaryosu, Berkun Oya'nın yıllar önce yazdığı bir hikayeye dayanıyor. Son'un yönetmen koltuğu ise Ezel ile bizi mest eden Uluç Bayraktar'a ait.

    Nedir farkı Son'un derseniz; başı sonu belli bir hikayesi var deriz öncelikle. Öyle ki, sadece 25 bölümden oluşacak ve final bölümünün son repliği bile şu an yazılmış durumda. Yani her şey belli, planlı programlı, sürprize yer yok.

    Her şey belli olmasına belli ama, mesela oyuncuların hiçbir şeyden haberi yok. Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan oynadıkları karakterlerin finali nasıl etkileyeceğini bile bilmiyorlar, bu açıdan izleyiciye olduğu kadar oyunculara da sürpriz yapacak Son.

    30 yıllık bir zaman dilimini anlatacak ve sondan başa ilerleyerek olay akışını tersten anlatacak olan dizi, çok yakında Atv ekranında izleyicisi ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top