Hesabım
    Bir Kadın Bir Erkek Star'da Başlıyor [VIDEO]

    Ya da "Bir Erkek Bir Kadın" mı demeliydik?

    Başlığı "Bir Kadın Bir Erkek Star'da başlıyor" diye attık ama, dizi Star'da "Bir Erkek Bir Kadın" olarak başlıyor. Bu isim değişikliğinin sebebi nedir, neden böyle bir değişime ihtiyaç duyulmuş bilinmez ama, hoş bir değişim olmamış. Sonuçta kaç yıldır oturmuş bir isim var ortada. Kimse bu saatten sonra Bir Kadın Bir Erkek'e, 1 Erkek 1 Kadın demez.

    İsimdeki değişikliği bir tarafa bırakıp dizinin ne zaman başlayacağı konusuna gelirsek, yeni yılın ilk haftalarından itibaren Zeynep ile Ozan'ın Star ekranında olacaklarını söyleyebiliriz. 1 Kadın 1 Erkek Perşembe, Cuma ve Cumartesi geceleri saat 23.00'den itibaren ekrana gelecek.

    Umarız bizi dizi ile ilgili başka değişiklikler de beklemiyordur. Zira daha önceki haberlerimizde de söylediğimiz gibi, biz 1 Kadın 1 Erkek'i öyle sevdik.. Değişmesindense, hiç olmamasını tercih ederiz.

    Ekleme: 1 Kadın Bir Erkek yapım şirketi ile yaptığımız görüşme sonucunda dizinin adının neden değiştiğini öğrendik. Dizinin halkla ilişkiler sorumlusundan dizinin uyarlandığı "Un gars Une fille"nin Türkçe tam çevirisinin "1 Erkek 1 Kadın" olduğu ve format sahibi Avanti'nin ricasıyla yeni bir kanala geçerken bu değişikliğin uygun görüldüğü bilgisi geldi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top