Hesabım
    Bir Çocuk Sevdim Yeni Kanalında

    "Bir Çocuk Sevdim" de Star'a transfer..

    Star'da değişim rüzgarlarının başladığı yeni yıl gecesi, yeni tanıtım videoları da dönmeye başladı. Kenan Doğulu'nun Şans Meleğim şarkısını yeniden yorumladığı tanıtımda göremediğimiz birkaç Star Tv dizisi yeni yılda yayına veda ederken, yerine gelen yeniler Star'ın çehresini hayli değiştirdi.

    Yeni başlayacak olan Koyu Kırmızı ve Kalbim 4 Mevsim'in yanısıra, devam eden İffet ve Firar'ın yer aldığı videoda, transfer olan dizileri de görüyoruz. Onlardan ikisi olan Muhteşem Yüzyıl ve Bir Kadın Bir Erkek transferlerinin yanına bir yenisi daha eklendi. Ancak anlaşılan bu karar son anda alınan ani bir karar ki, Star'ın yeni tanıtım filminde o dizinin oyuncularına rastlamadık.

    Sezon başında Kanal D'de yayın hayatına başlayan ve şimdiye kadar 16 bölümü yayınlanan Bir Çocuk Sevdim, yapımcı şirket TMC'nin yaptığı açıklamaya göre; bundan böyle Star'da ekrana gelecek. Dizi yeni bölümleriyle 13 Ocak'tan itibaren Cuma günleri saat  20.00'de yani aynı gün ve saatte yeni Star'da olacak. Bakalım Kanal D, Bir Çocuk Sevdim'den doğan cuma akşamı boşluğunu nasıl değerlendirecek..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top